Gjermani / Lazim Destani: “Diaspora shqiptare ka energji, kapital, dije dhe kapacitet për investime në vendlindje

“Diaspora shqiptare ka energji, kapital, dije dhe kapacitet për investime në vendet tona”, kështu është shprehur Lazim Destani, kryetar nderi i Rrjetit të Bizneseve të Diasporës dhe anëtar i Këshillit Koordinues të Diasporës në një intervistë të dhënë gjatë kongresit të II-të Ekonomik të “Unionit të Bizneseve Shqiptaro-Gjermane” . Biznesmeni i suksesshëm shqiptar shpreson që në të ardhmen të ketë më tepër investime nga Diaspora në të gjitha trojet shqiptare, ai gjithashtu porosit gjithsecilin që të ketë besim në kapitalin dhe në investimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *