Këshilli Koordinues i Diasporës shpreh ngushëllimet për Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama

Anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës i shprehin ngushëllimet më të sinqerta Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama dhe familjes së tij për humbjen e njeriut të tyre të dashur, znj. Aneta Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *