Visar Tasimi


Themelues i shkollës shqipe në Waterbury në 2011, njëkohësisht themelues i bursës vjetore “Albanian Community Scholarship” dhe drejtor i festivalit artistik shqiptar në ëaterbury. Ka bashkëpunime të vazhdueshme me senatin amerikan dhe ka qenë disa herë i ftuar në kuvendin e Connecticut për mbrojtjen e mësimit në gjuhën shqipe dhe njohjes së lejeve të drejtimit në SHBA.

Email: Visar.Tasimi@diaspora.gov.al

This will close in 0 seconds