Gazmend Kapllani


Kapllani ka kryer studime doktorale në shkenca Juridike dhe Filozofi ne Athinë. Ai prej vitesh është profesor në universitet dhe ka një sërë publikimesh politike, letrare ne gjuhën greke si dhe ka realizuar disa kërkime shkencore. Ka kontribut aktiv në jetën politike në shtetin grek si dhe pjesëmarrje aktive në disa konferenca ndërkombëtare. Aktualisht është shkrimtar i suksesshëm, dramaturg, gazetar dhe mbrojtës i të drejtave të migrantëve shqiptarë në Greqi.

Email: Gazmend.Kapllani@diaspora.gov.al