Këshilli Koordinues i Diasporës i kërkon Kancelares Angela Merkel liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës

Nga fillimi i këtij muaji Gjermania e ka marrë presidencën gjashtëmujore të Bashkimit Evropian. Me këtë rast, Këshilli Koordinues i Diasporës (KKD) ia përcjell Kancelares Angela Merkel urimet më të mira si dhe kërkon angazhimin e saj për liberalizimin e vizave për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Në vijim jua sjellim të plotë përmbajtjen e letrës së nënshkruar nga 15 anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës shqiptare:

Deklarata e kancelares Angela Merkel për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës

Leave a Reply