Nata gala e çmimeve për Diasporën

Gjatë mbrëmjes gala, midis të tjerash, u shpërndanë 15 çmime “Shqiponja e Artë” për disa prej shoqatave dhe personalitateve të spikatur të Diasporës shqiptare, si një vlerësimin i punës së tyre të çmuar në vendet e pritjes si dhe për shtetin dhe kombin shqiptar.

Leave a Reply