SHBA / Mark Gjonaj dhuron maska falas në New York

Mark Gjonaj, kryetar i Këshillit Koordinues të Diasporës dhe njëkohësisht këshilltar i Bashkisë së Nju Jork-ut, së bashku me disa organizata humanitare dhe vullnetarë vijojnë me shpërndarjen e maskave për qytetarët në New York.

Postimi i plotë:

Faleminderit për të gjithë ushqimoret në zonën tonë dhe në qytet që bëni një punë të shkëlqyeshme. Sot u ndalova pranë një ushqimoreje pranë Kishës Baptiste dhe dhurova shumë maska.

Më herët ai kishte bërë me dije se i kishte dhuruar një qendre komunitare dezifektant duarsh, kundër përhapjes së Covid-19.

Sot vizitova Qendrën e “Vjetër të Rrugës RAIN Boston Road” dhe dhurova dezifektant duarsh. CDC rekomandon përdorimin e dezifektantit të duarve për të parandaluar përhapjen e COVID-19”