SHBA / Visar Tasimi kandidat për Këshillin Bashkiak

Më datë 5 nëntor, në SHBA mbahen zgjedhjet lokale.Mes kandidatëve është dhe anëtari i Këshillit Koordinues të Diasporës, Visar Tasimi një prej kandidatëve për Këshillin Bashkiak në qytetin e Naugatuck në SHBA, një komunitet ku jetojnë rreth 10 mijë shqiptar.Ai ka lindur në SHBA dhe kandidon për herë të parë në këshillin bashkiak të Naugatuck, në Conecticut.

Leave a Reply