Zvicër / z. Sokrat Sinaj, në një intervistë për emisionin “Opinion” diskuton mbi të drejtën e votës për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë vendit

Anëtari i Këshillit Koordinues të Diaporës, z. Sokrat Sinaj, në një intervistë për emisionin “Opinion” diskuton mbi të drejtën e votës për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë vendit.

“Duke pasur parasysh që koha e vënë në dispozicion është e shkurtër, ne në peticionin tonë që u kemi adresuar të gjithë krerëve të shtetit shqiptar, kërkojmë të drejtën e votës së Diasporës, zgjedhja e deputetëve të jetë në mënyrë të lirë që të dihet kush është deputet i zonës që përfaqëson dhe Diaspora të ketë përfaqësuesin e saj në këto instancat e ndryshme të ingranazhit të zgjedhjeve”, shprehet z. Sinaj.